LERIDA - LLEIDA

Datos del Pueblo

El Pla De La Font

Pueblo

Tipo de Entidad: EMD: El Pla de la Font

Municipio

Gimenells i Pla de la Font / Comarca: Segria

Provincia

Llerida - Lleida

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2009

135

 

Ayuntamiento

Dirección

Pl. Espanya, 13

Código postal

25112

Teléfono

973 748 084

Fax

973 748 246

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

El Pla De La Font

Web de Interés

Gimenells i Pla de la Font

E-mail municipio

correu-e
 

El municipi de Gimenells i el Pla de la Font consta de tres entitats de població. El nucli de El Pla de la Font es constitueix en Entitat Municipal Descentralitzada pertanyent el municipi de Gimenells i el Pla de la Font

El Mirador de Pla de la Font

El Mirador de Pla de la Font situat a dalt d'un turó envoltat de pins és una de les zones del municipi on es pot gaudir d'unes vistes úniques. Tenint la sort de que la nostra zona és una zona poc modificada per la mà de l'esser humà i això fa que una vegada a dalt del mirador només veguem que verd, verd i més verd, com les pinedes, serres, zones de secà amb arbustos... o si girem vista podrem veure embassaments i tot el terreny destinat al cultiu de cereals, farratges o fruiters on els nostres pagessos treballen dia a dia.

El municipi disposa de múltiple espai natural, molt agradable pels esportistes i per descansar. Les festes majors són per l'1 de maig i pel 25 d'octubre aproximadament ja que s'adapten al cap de setmana. Celebra la festa major l'1 de maig, per Sant Josep Obrer; el 24 d'octubre se celebra l'aniversari de la creació del poble. (ftes, fotos, mas info ver links)

foto de Carlos Fenollosa

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua