LERIDA - LLEIDA

Datos del Pueblo

Josa Tuixent

Pueblo

Josa i Tuixent

Municipio

Josa i Tuixent / Comarca: Alt Urgell

Provincia

Llerida - Lleida

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2009

155

 

Ayuntamiento

Dirección

Pl. Serra del Cadí, 1

Código postal

25717

Teléfono

973370202

Fax

973370216

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Josa Tuixent

Web de Interés

Informacio i cultura de Josa i Tuixent

E-mail municipio

ajuntament@tuixent.ddl.net
 

Els antics municipis de Josa de Cadí i Tuixén foren units el 1973. És un municipi de la comarca de l'Alt Urgell. El cap municipal és Tuixent i inclou l'entitat municipal descentralitzada de Josa de Cadí i l'estació d'esquí de Tuixent - la Vansa.

Josa de Cadí és situat a la cara sud de la Serra del Cadí. Al cim del turonet s'eleva un penyal rocós, anomenat el Castell, amb restes d'antigues construccions. Hi ha l'església parroquial de Santa Maria i Sant Bernabé, que fou bastida o reedificada

Tradicionalment agrari, ramader i forestal, el municipi de Josa i Tuixén s'ha orientat, els últims anys, cap al sector turístic. La creació d'una estació d'esquí nòrdic i l'obertura de diverses residències-casa de pagès hi han contribuït de manera especial

L'estació d'esquí nòrdic de Tuixent - La Vansa, esta situada a la cara nord del massís del Port del Comte, que abarca des de la Muntanya de l'Arp a una alçada de 1830m fins a Prat Llong a una alçada de 2150m.  Disposa d'un total de 30km de circuïts de varis nivells, i de varis recorrecuts per fer amb raquetes de neu.

A l'estació de Tuixent - La Vansa

A l'estació de Tuixent - La Vansa hi trobaràs uns serveis de primera qualitat tant a peu de pistes com als pobles i valls que l'envolten!

- Circuits d'esqui de fons
- Recorreguts amb raquetes de neu
- Escola d'esquí
- Lloguer de material
- Bar-Restaurant
- Activitats per a escoles
- Infermeria
- i molt més...!!! (ftes, fotos, mas info ver links)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua